Facebook Pixel

ABC-purkit 3 kpl

21,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Mustavalkoinen nelikulmainen peltipurkkisetti, jonka osat sopivat sisäkkäin. Purkeissa on tyylikkäästi piirretty Muumi ABC-kuosi, johon on sommiteltu viehättävästi kirjaimia sekä Muumilaakson asukkaita. Setti sisältää kolme erikokoista avattavaa purkkia, joiden korkeudet ovat 19 cm, 16 cm ja 13 cm. Setissä on kaksi valkoista ja yksi musta rasia. Oman kodin sisustukseen ja säilytykseen tai lahjaksi.

Tove Janssonin luomat Muumit ovat satuhahmoja, joista kertovia tarinoita rakastetaan ympäri maailman. Nyt Muumilaakson asukkaat ovat löytäneet koristeelliset aakkoset. Suuret ja kauniit koukeroiset kirjaimet ovat houkutelleet heidät luokseen, ja satuhahmot tutkailevatkin löydöksiään kiinnostuneina. Mikä hahmoista on sinun suosikkisi – entä mikä on sinun lempikirjaimesi?

Sisusta koti, säilytä rasioissa pieniä aarteita tai käytä peltipurkkeja lahjapakettina. Setissä on kolme erikokoista peltistä rasiaa, joista jokainen on selkeän neliskulmaisesti muotoiltu. Peltisten rasioiden sisälle saa sujautettua vaikka pienen lahjan, kodin aarteita ja pientavaroita, karamelleja tai sitä voi käyttää ihastuttavana koristeena. Säilytyspurkkeja voi käyttää itsekseen tai niistä saa koottua kauniin kokonaisuuden yhdessä muiden ABC-sarjan tuotteiden kanssa.

Muumimaista tyylikkyyttä ja tunnelmaa kotiin sekä keittiöön!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61256217
MateriaaliPelti
PesuohjeKäsinpesu ja huolellinen kuivaus
Mitat11 x 19,5 x 11 cm
Paino0,45 kg
EAN-koodi6416550226038

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>