0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Animaatio-erikoiskahvipurkki Ongella Muumi Animaatio-erikoiskahvipurkki Ongella
  • Muumi Animaatio-erikoiskahvipurkki Ongella Muumi Animaatio-erikoiskahvipurkki Ongella

MuumiAnimaatio-erikoiskahvipurkki Ongella

Kuvaus

Keväisen valoisa peltinen matalampi erikoiskahvipurkki, jossa on erityisen värikylläinen ja kutsuva Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Erikoiskahvirasiassa on hermeettinen saranallinen kansi, joka pitää kahvin pidempään tuoreena. Mainio lahjaidea Muumifanille vaikkapa erityisen kahvipussin kera!

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakso kylpee kultaisessa auringonvalossa, luonnon hehkuessa värikylläisenä ja vehreän raikkaana. On mitä mainioin päivä kalastukseen ja ajanviettoon ystävän seurassa. Muumipeikko onkin istahtanut Nuuskamuikkusen viereen pienelle puiselle sillalle, joka ylittää pienen kirkasvetisen joen. Nuuskamuikkunen pitelee onkivapaa rauhallisena, ja yhdessä he nauttivat ihanasta hetkestä. Voiko olla parempaa?

Muumi Animaatio Ongella –erikoiskahvipurkin maisemakuvitus on uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Peltiseen purkkiin mahtuu pienempi paketti erikoiskahvia tai sen voi ottaa käyttöön pienten tavaroiden tai herkkujen säilytyspurkkina. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä kahvi pysyy pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumimaista iloa keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 14,5 x 8 cm
Paino 120 g
Tuotenumero 6129924001