0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Animaatio-kauhanlepuuttaja Ongella Muumi Animaatio-kauhanlepuuttaja Ongella
  • Muumi Animaatio-kauhanlepuuttaja Ongella Muumi Animaatio-kauhanlepuuttaja Ongella

MuumiAnimaatio-kauhanlepuuttaja Ongella

Kuvaus

Keväisen valoisa kauniisti muotoiltu valkoinen kauhanlepuuttaja auttaa pitämään työtasot siistinä ruoanvalmistuksen lomassa. Lepuuttajan pohjassa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja tunnelmallinen. Iloa keittiöön!

Saatavuus: Heti

15,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakso kylpee kultaisessa auringonvalossa, luonnon hehkuessa värikylläisenä ja vehreän raikkaana. On mitä mainioin päivä kalastukseen ja ajanviettoon ystävän seurassa. Muumipeikko onkin istahtanut Nuuskamuikkusen viereen pienelle puiselle sillalle, joka ylittää pienen kirkasvetisen joen. Nuuskamuikkunen pitelee onkivapaa rauhallisena, ja yhdessä he nauttivat ihanasta hetkestä. Voiko olla parempaa?

Muumi Animaatio Ongella –kauhanlepuuttajassa on kuva uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Kun keittiö on täynnä tohinaa, ja kodin täyttää herkullisten ruokien tuoksu niiden poristessa vielä valmistusvaiheessa liedellä, on usein keittiössä sotkua ja itse kokilla tuskaa tulevasta siivouksesta. Kauhanlepuuttaja helpottaa, kun on hämmentänyt kastiketta tai muuta ruokaa: kauhaa ei tarvitse asettaa pöydälle sotkemaan eikä sujauttaa heti astianpesukoneeseen, vaan sen voi asettaa kätevälle kauhanlepuuttajalle, jolloin se pysyy siististi ja kauniisti paikoillaan – helposti käden ulottuvilla. Kauhanlepuuttajan voi myös nostaa ruokapöytään kauhan kera, ja se sopii hyvin yhteen monenlaisten astioiden kanssa. Melamiinisen kauhanlepuuttajan pohjaväri on valkoinen, ja se on muotoiltu sulavalinjaisesti. Muumimaista iloa keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys Ei mikroon
Mitat 14 x 7 x 10 cm
Paino 169 g
Tuotenumero 6129921001

Yhteensopivia tuotteita: