0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiAnimaatio-kauhanlepuuttaja Talvi

Kuvaus

Talviaiheinen kauniisti muotoiltu valkoinen kauhanlepuuttaja auttaa pitämään työtasot siistinä ruoanvalmistuksen lomassa. Lepuuttajan pohjassa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja tunnelmallinen. Iloa keittiöön!

Saatavuus: Loppu varastosta

15,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Muumilaakso on kietoutunut paksuun lumivaippaan, ja maisema näyttää satumaiselta. Ilta on jo hämärtymässä, ja maiseman täyttää tunnelmallisen sininen valonkajastus. Muumien uimahuoneessa palaa kuitenkin kutsuvat, kirkkaina loistavat valot. Muumipeikko asteleekin laiturilla, ja näyttää ihmettelevän kuka siellä mahtaa olla sisällä. Onkohan uimahuoneessa pilkkikalastuksen ystävä Tuutikki, vai joku aivan muu?

Muumi Animaatio Talvi –kauhanlepuuttajassa on kuva uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Kun keittiö on täynnä tohinaa, ja kodin täyttää herkullisten ruokien tuoksu niiden poristessa vielä valmistusvaiheessa liedellä, on usein keittiössä sotkua ja itse kokilla tuskaa tulevasta siivouksesta. Kauhanlepuuttaja helpottaa, kun on hämmentänyt kastiketta tai muuta ruokaa: kauhaa ei tarvitse asettaa pöydälle sotkemaan eikä sujauttaa heti astianpesukoneeseen, vaan sen voi asettaa kätevälle kauhanlepuuttajalle, jolloin se pysyy siististi ja kauniisti paikoillaan – helposti käden ulottuvilla. Kauhanlepuuttajan voi myös nostaa ruokapöytään kauhan kera, ja se sopii hyvin yhteen monenlaisten astioiden kanssa. Melamiinisen kauhanlepuuttajan pohjaväri on valkoinen, ja se on muotoiltu sulavalinjaisesti. Muumimaista iloa keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys Ei mikroon
Mitat 14 x 7 x 10 cm
Paino 169 g
Tuotenumero 6129921002

Yhteensopivia tuotteita: