Facebook Pixel

Animaatio-kauhanlepuuttaja Teatterissa

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Loppu varastosta

Tunnelmallisen hurmaava kauniisti muotoiltu valkoinen kauhanlepuuttaja, joka auttaa pitämään työtasot siistinä ruoanvalmistuksen lomassa. Lepuuttajan pohjassa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus Muumilaakso-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja kutsuva.

Muumitalo on joutunut tulvan saartamaksi, ja Muumitalon asukkaat siirtyvät teatteriin, joka purjehtii tulvan mukana Muumitalon ohitse. Muumipappa päättää kirjoittaa näytelmän, jossa esiintyvät kaikki teatterissa olevat Muumilaakson asukkaat. Näytelmää saapuu katsomaan paljon väkeä, ja vaikka esityksessä kaikki ei mene kuten Muumipappa on suunnitellut, on lopputulos oikein onnistunut. Esityksen päätteeksi Muumit kumartavat muhkean esiripun kehystämällä esiintymislavalla, kullanhohtoisten valojen loistaessa. Ihana, tunnelmallinen ilta!

Muumi Animaatio -kauhanlepuuttajassa on kuva Muumilaakso-animaatiosta, joka julkaistiin vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja hetki näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Kun keittiö on täynnä tohinaa, ja kodin täyttää herkullisten ruokien tuoksu niiden poristessa vielä valmistusvaiheessa liedellä, on usein keittiössä sotkua ja itse kokilla tuskaa tulevasta siivouksesta. Kauhanlepuuttaja helpottaa, kun on hämmentänyt kastiketta tai muuta ruokaa: kauhaa ei tarvitse asettaa pöydälle sotkemaan eikä sujauttaa heti astianpesukoneeseen, vaan sen voi asettaa kätevälle kauhanlepuuttajalle, jolloin se pysyy siististi ja kauniisti paikoillaan - helposti käden ulottuvilla. Kauhanlepuuttajan voi myös nostaa ruokapöytään kauhan kera, ja se sopii hyvin yhteen monenlaisten astioiden kanssa. Melamiinisen kauhanlepuuttajan pohjaväri on valkoinen, ja se on muotoiltu sulavalinjaisesti. Muumimaista iloa keittiöön!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero6129921003
VäriValkoinen, monivärinen
MateriaaliMelamiini
LämmönkestävyysEi mikroon
PesuohjeKäsinpesu
Mitat14 x 7 x 10 cm
Paino0,169 kg

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>