0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi
  • Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi
  • Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi Muumi Animaatio-melamiiniastiasto Talvi

MuumiAnimaatio-melamiiniastiasto Talvi

Kuvaus

Talvisen tunnelmallinen kolmeosainen melamiiniastiasto, joka sisältää mukin, kulhon ja matalan lautasen. Astiastossa on ihana ja erityisen värikylläinen Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Lukuisat pienet yksityiskohdat ilahduttavat lasta ja aikuistakin ruokapöydässä. Mainio lahjaidea pienelle ruokailijalle!

Saatavuus: Loppu varastosta

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakso on kietoutunut paksuun lumivaippaan, ja maisema näyttää satumaiselta. Ilta on jo hämärtymässä, ja maiseman täyttää tunnelmallisen sininen valonkajastus. Muumien uimahuoneessa palaa kuitenkin kutsuvat, kirkkaina loistavat valot. Muumipeikko asteleekin laiturilla, ja näyttää ihmettelevän kuka siellä mahtaa olla sisällä. Onkohan uimahuoneessa pilkkikalastuksen ystävä Tuutikki, vai joku aivan muu?

Muumi Animaatio Talvi –lastenastiaston maisemakuvitus on uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin. Melamiininen lastenastiasto on kauniin valkoinen, ja se sopii helposti yhteen muun kattauksen kanssa. Astiastoon kuuluu kolme osaa: muki, kulho sekä matala lautanen. Astioiden lukuisat pienet, ihanat yksityiskohdat pitävät pikkuisen mielenkiinnon yllä koko ruokailun ajan.

Melamiiniastioita ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa, ei mikroon
Mitat Pkt./Box 23,5 x 23 x 9 cm
Paino 184 g
Tuotenumero 6129925002