0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiAnimaatio-teepurkki Golden Tale

Kuvaus

Tunnelmallisen hurmaava peltinen teepurkki, jossa on erityisen värikylläinen ja kutsuva Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Teerasiassa on hermeettinen saranallinen kansi, joka pitää teen pidempään tuoreena. Mainio lahjaidea Muumifanille!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa. Toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Muumitalo on joutunut tulvan saartamaksi, ja Muumitalon asukkaat siirtyvät teatteriin, joka purjehtii tulvan mukana Muumitalon ohitse. Muumipappa päättää kirjoittaa näytelmän, jossa esiintyvät kaikki teatterissa olevat Muumilaakson asukkaat. Näytelmää saapuu katsomaan paljon väkeä, ja vaikka esityksessä kaikki ei mene kuten Muumipappa on suunnitellut, on lopputulos oikein onnistunut. Esityksen päätteeksi Muumit kumartavat muhkean esiripun kehystämällä esiintymislavalla, kullanhohtoisten valojen loistaessa. Ihana, tunnelmallinen ilta!

Muumi Animaatio Teatterissa –teepurkin maisemakuvitus on uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja hetki näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Peltiseen purkkiin mahtuu teepusseja, irtoteetä, pieni piparkakkuvarasto tai sen voi ottaa käyttöön pienten tavaroiden tai herkkujen säilytyspurkkina. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä tee tai muut herkut pysyvät pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumimaista iloa keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 10 x 8 cm
Paino 170 g
Tuotenumero 61299232
EAN-koodi 6416550222290