0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiAnimaatio-teepussinalunen Ongella

Kuvaus

Keväisen valoisa pyöreä teepussinalunen, jossa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja tunnelmallinen. Iloa kattaukseen!

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakso kylpee kultaisessa auringonvalossa, luonnon hehkuessa värikylläisenä ja vehreän raikkaana. On mitä mainioin päivä kalastukseen ja ajanviettoon ystävän seurassa. Muumipeikko onkin istahtanut Nuuskamuikkusen viereen pienelle puiselle sillalle, joka ylittää pienen kirkasvetisen joen. Nuuskamuikkunen pitelee onkivapaa rauhallisena, ja yhdessä he nauttivat ihanasta hetkestä. Voiko olla parempaa?

Muumi Animaatio Ongella –teepussinalusessa on kuva uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Melamiininen teepussinalunen on oiva lisäys kattaukseen, kun haluaa nauttia hetkestä ja antaa ajatusten rentoutua, hauduttaa teetä ja istahtaa siemailemaan sitä kaikessa rauhassa. Teepussin tai teesihdin voi asettaa haudutuksen jälkeen kätevästi ja nätisti tälle aluselle, eikä sitä tarvitse lähteä viemään erikseen oitis roskikseen. Muumimaista, lempeää teehetkeä!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys Ei mikroon
Mitat 9,5 x 1,5 x 9,5 cm
Paino 49 g
Tuotenumero 6129920001