0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiAnimaatio-teepussinalunen Talvi

Kuvaus

Talviaiheinen pyöreä teepussinalunen, jossa on ihana Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuvitus on erityisen värikylläinen ja tunnelmallinen. Iloa kattaukseen!

Saatavuus: Heti

4,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakso on kietoutunut paksuun lumivaippaan, ja maisema näyttää satumaiselta. Ilta on jo hämärtymässä, ja maiseman täyttää tunnelmallisen sininen valonkajastus. Muumien uimahuoneessa palaa kuitenkin kutsuvat, kirkkaina loistavat valot. Muumipeikko asteleekin laiturilla, ja näyttää ihmettelevän kuka siellä mahtaa olla sisällä. Onkohan uimahuoneessa pilkkikalastuksen ystävä Tuutikki, vai joku aivan muu?

Muumi Animaatio Talvi –teepussinalusessa on kuva uudesta Muumi-animaatiosta, joka julkaistaan vuonna 2019. Sen värit hehkuvat, ja maisema näyttää niin houkuttelevalta, että siihen haluaisi astua itsekin.

Melamiininen teepussinalunen on oiva lisäys kattaukseen, kun haluaa nauttia hetkestä ja antaa ajatusten rentoutua, hauduttaa teetä ja istahtaa siemailemaan sitä kaikessa rauhassa. Teepussin tai teesihdin voi asettaa haudutuksen jälkeen kätevästi ja nätisti tälle aluselle, eikä sitä tarvitse lähteä viemään erikseen oitis roskikseen. Muumimaista, lempeää teehetkeä!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu
Lämmönkestävyys Ei mikroon
Mitat 9,5 x 1,5 x 9,5 cm
Paino 49 g
Tuotenumero 6129920002