0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Anton-laukku Piilottelu Muumi Anton-laukku Piilottelu
  • Muumi Anton-laukku Piilottelu Muumi Anton-laukku Piilottelu
  • Muumi Anton-laukku Piilottelu Muumi Anton-laukku Piilottelu

MuumiAnton-laukku Piilottelu

Kuvaus

Paksu ja kestävä puuvilla-canvaslaukku, jonka kangas on kuvitettu siellä täällä piilottelevilla Muumilaakson asukkailla. Laukku on malliltaan Anton, ja siinä on säädettävä leveämpi olkahihna, vetoketjukiinnitys, vetoketjulliset kätevät taskut sekä sisällä että ulkopuolella, vahvistetut sisäsaumat ja muita yksityiskohtia. Iloa päivään!

Saatavuus: Heti

21,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Tilaukset ehtivät jouluksi kotiin, kun tilaat viimeistään keskiviikkona 18.12.

Yksityiskohdat

Laukkumallin Anton-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Anton on Nanan sulhanen. Hän on Hemulin tuttu, joka osaa valmistaa ilotulitusraketteja ja on salaperäisten jysäysten ja valoilmiöiden aikaansaaja.

Anton-laukku on tummansinistä kestävää puuvillacanvasta. Se on suorakaiteen muotoinen, jossa on pyöristetyt kulmat. Laukku suljetaan vetoketjulla, ja siinä on ulkopuolella kätevä vetoketjullinen tasku, samoin sisäpuolella. Laukussa on pitkä säädettävä olkahihna, joka on leveämpää mallia ja näin tuo mukavuutta laukun kantamiseen. Sisäosan saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Muumi Anton-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen. Anton-laukun Piilottelu-kuosin kuvituksessa Muumilaakson asukkaat piilottelevat maastokuosin lomassa, erilaisten pyöreälinjaisten kuvioiden joukossa. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla
Pesuohje Pintapesu
Mitat 20 x 20 x 8 cm
Paino 270 g
Tuotenumero 35506099
EAN-koodi 6416844834420

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: