0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Emma-pussukka Haaveillen Muumi Emma-pussukka Haaveillen
  • Muumi Emma-pussukka Haaveillen Muumi Emma-pussukka Haaveillen

MuumiEmma-pussukka Haaveillen

Kuvaus

Värikäs Muumi-mallistoomme kuuluva Emma-mallinen pussukka, jossa on metallinen sulkumekanismi sekä hyvin tilaa päivittäisille pienille tarvikkeille. Pussukan kuosissa on hurmaava kuvitus Tove Janssonin luomista Muumilaakson asukkaista haaveilemassa suurten, värikkäiden, kukkien luona. Kokonaisuus on viehättävä ja trendikäs.

Saatavuus: Heti

16,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Emma-nimi juontaa juurensa teoksesta Vaarallinen juhannus. Yksinäinen ja äkäinen Emma on jo vanha, ja toimii edelleen teatterin siivoajana. Emmalla on aina luuta kädessään sekä pyöreät silmälasit. Emma-pussukka on suorakaiteen muotoinen, sen kulmat on pyöristetty ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko. Pussukka on kestävää puuvillacanvasta.

Haaveillen -kuosissa Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy ovat löytäneet kukkakedon, jonka valtavat kukinnot tuoksuvat huumaavasti ja johdattavat taianomaiseen tunnelmaan. Suurten värikkäiden kukkien lomassa voi haaveilla ikuisesta kesästä ja väriloistosta. Miten voikaan olla näin suuria kukkia? Nyt on täydellinen hetki olla aivan rauhassa ja haaveilla, unelmoida kaikesta ihanasta. Elämä on onnellista, juuri nyt on hyvä olla.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Sitä voikin käyttää vaikka meikkipussina tai pienenä, rentona clutch-tyylisenä laukkuna. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 20 x 15 x 10 cm
Paino 98 g
Tuotenumero 35506128
EAN-koodi 6416844867510