0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiEmma-pussukka Moomin-logo pinkki

Kuvaus

Hennon vaaleanpunainen ja hieman kiiltäväpintainen Muumi-mallistoomme kuuluva Emma-mallinen pussukka, jossa on metallinen sulkumekanismi sekä hyvin tilaa päivittäisille pienille tarvikkeille. Laukun kuosiin muodostuu Moomin-sanoista rytmikkäitä kuvioita, ja siihen on ommeltu merkki, jossa Pikku Myy istuu suuren kukan päällä. Kokonaisuus on ihastuttavan tyylikäs.

Saatavuus: Heti

16,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Emma-nimi juontaa juurensa teoksesta Vaarallinen juhannus. Yksinäinen ja äkäinen Emma on jo vanha, ja toimii edelleen teatterin siivoajana. Emmalla on aina luuta kädessään sekä pyöreät silmälasit. Emma-pussukka on suorakaiteen muotoinen, sen kulmat on pyöristetty ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko.

Satiinisen sileältä tuntuva pussukka on valmistettu kauniista kiiltäväpintaisesta vaaleanpunaisesta materiaalista, johon valkoisella kirjoitetuista Moomin-sanoista muodostuu tyylikkäitä kukkamaisia kuvioita. Laukkuun on ommeltu pyöreä merkki, jossa Pikku Myy istuu ihastuttavan, kimaltelevan kukan päällä. Hän nauttii kukan huumaavasta tuoksusta sekä hetken kauneudesta. Pikku Myyllä ei ole kiire minnekään: hän istuu rauhassa ja haaveilee, unelmoi kaikesta ihanasta.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Sitä voikin käyttää vaikka meikkipussina tai pienenä, rentona clutch-tyylisenä laukkuna. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 20 x 15 x 10 cm
Paino 100 g
Tuotenumero 35506133
EAN-koodi 6416844867565