0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Emma-pussukka Tanssi Muumi Emma-pussukka Tanssi
  • Muumi Emma-pussukka Tanssi Muumi Emma-pussukka Tanssi
  • Muumi Emma-pussukka Tanssi Muumi Emma-pussukka Tanssi

MuumiEmma-pussukka Tanssi

Kuvaus

Ihastuttavan värikylläinen Muumi-mallistoomme kuuluva fuksianpunainen Emma-mallinen pussukka, jossa on metallinen sulkumekanismi sekä hyvin tilaa päivittäisille pienille tarvikkeille. Pussukan kuosi on ruudutettu rennoilla viivoilla ja siinä on brodeerattu kuva Tove Janssonin piirtämästä Pikku Myystä sateenvarjon kanssa. Kokonaisuus on kauniin tyylikäs.

Saatavuus: Heti

16,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa! Toimitusaikamme ovat tällä hetkellä hieman normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Laukkumallin Emma-nimi juontaa juurensa teoksesta Vaarallinen juhannus. Yksinäinen ja äkäinen Emma on jo vanha, ja toimii edelleen teatterin siivoajana. Emmalla on aina luuta kädessään sekä pyöreät silmälasit. Emma-pussukka on suorakaiteen muotoinen, sen kulmat on pyöristetty ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko. Pussukka on kestävää puuvillacanvasta.

Ihastuttavan violetti pohjaväri saa ryhtiä hennosta ruudutuksesta. Tanssi-kuosissa Pikku Myy on varustautunut suurella sateenvarjolla tanssivia sadepisaroita vastaan. Tove Janssonin piirros Pikku Myystä sateenvarjosta kädessään, on kevyen iloinen. Pikku Myykin näyttää suorastaan odottavan sateenvarjon kangasta vasten ropisevan sateen aiheuttamaa tanssia, rytmikästä ropinaa.

Pussukkaan mahtuu näppärästi pieni rahapussi, puhelin ja muut pienet tarvikkeet. Sitä voikin käyttää vaikka meikkipussina tai pienenä, rentona clutch-tyylisenä laukkuna. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 20 x 15 x 10 cm
Paino 98 g
Tuotenumero 35506125
EAN-koodi 6416844867480