Facebook Pixel

Emma-teatteri ja 6 hahmoa

24,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Suloinen avattava Muumiteatteri Emman pienoismalli, jonka mukana on kaksi kaksipuolista lavastekorttia sekä kuusi erilaista Muumihahmoa näyttelijöiksi pukeutuneina. Teatterin koko suljettuna on 13,5 x 13,5 x 4 cm. Pieni teatteri kulkee helposti mukana ja on näppärä säilyttää.

Minikokoisen Emma-teatterin katossa on kaksi paikkaa erilaisille kaksipuolisille lavastekorteille, joilla saa iloa ja monipuolisuutta leikkeihin. Nosta vain aluksi lavastuskortit katon kautta pois paikoiltaan ja työnnä tämän jälkeen takaseinää ulospäin. Teatterin lavan alta takaseinän ollessa auki löytyy kuusi erilaista Muumihahmoa. Valitse vain haluamasi lavasteet ja leiki!

Minitaloja on kerättävissä koko sarja: oma huone löytyy Muumipeikolle, Niiskuneidille, Muumimammalle, Muumipapalle, Nuuskamuikkuselle sekä Pikku Myylle. Helposti reissuillekin mukaan otettava lelu, ja leikit voivat jatkua missä vain. Kätevän kokoinen ja hauska Muumilelu pienille muumifaneille!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35503020
VäriMonivärinen
MateriaaliABS muovi, figuuri PVC (non-ftalates)
Ikäsuositus3+
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat15 x 20 x 6,5 cm (pkt./förp./package)
Paino0,235 kg
EAN-koodi6416550984679

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>