Facebook Pixel

Foamy-keräilyhahmo 1

7,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Hauska Muumi-keräilyhahmosetti, jonka avattavassa rasiassa on aina yksi Muumihahmo sekä muovailtavaa kuplavaahtoa. Päällepäin ei näy, minkä hahmon munanmuotoisesta paketista saa, vaan se on iloinen yllätys. Ensimmäisessä keräilyhahmosarjassa on tutuimpia Muumihahmoja aina Muumipeikosta Haisuliin. Hyväntuulisiin Muumileikkeihin ja muovailuhetkiin!

Muumiperheen jäsenet asuvat Muumilaaksossa sijaitsevassa Muumitalossa. He nauttivat elämästä, seikkailevat mielellään, viihtyvät meren äärellä ja nauttivat myös kodin tunnelmasta, leppoisista päivistä ja Mamman loihtimista herkuista. Ensimmäinen keräilyhahmolajitelma sisältää 12 erilaista muumihahmoa, joilla voi leikkiä erilaisia hyväntuulisia leikkejä tai vain keräillä ne omiksi pieniksi aarteiksi. Yllätyksellisistä avattavista munanmuotoisista rasioista paljastuu Muumipeikko, Niiskuneiti, Muumimamma, Muumipappa, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen, Nipsu, Haisuli, Mörkö, Hemuli, Tuu-Tikki tai Hattivatit. Keräile koko sarja!

Keräilyhahmojen mukana tulee muovailtavaa, hauskan tuntuista kuplavaahtoa, jota voi muovailla ja puristella yhä uudestaan ja uudestaan. Foamy kovettuu muotoonsa, jos sitä ei sulje takaisin purkkiin. Iloisiin leikkihetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35502021
MateriaaliSDS, PVC-muovi, PP-muovi, PET-muovi, PE-muovi
Ikäsuositus3+
Mitat6 x 10 x 6 cm
Paino0,085 kg
EAN-koodi6416550020216

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>