Facebook Pixel

Hahmot-lokerovati

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Raikkaan punavalkoinen melamiininen tarjoiluvati, jossa on neljä lokeroa. Lokerovadin reunat ovat punaiset, ja lokeroiden pohjat on kuvitettu värikkäillä Muumilaakson hahmoilla. Neliönmuotoisen vadin leveys on 24 cm. Lokerikon saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Hahmot-sarjan tuotteisiin. Aseta pienet herkut tai muut naposteltavat hauskasti esille illanistujaisia tai leffailtaa varten.

Muumilaakson väki on kokoontunut yhteen ja katselee tyytyväisenä ympärilleen. Mörkö, Mymmeli, Nuuskamuikkunen, Nipsu, Primadonnan hevonen, Tuu-tikki, Niiskuneiti, Muumipeikko ja Pikku Myy iloitsevat yhdessäolosta - ja mahtuupa mukaan myös Hemuli, Haisuli, Samu, Rouva Vilijonkka lapsineen, mörkö, Poliisi ja muutama hattivattikin!

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä - ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61273001
VäriPunainen, valkoinen, monivärinen
MateriaaliMelamiini
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat24 x 3 x 24 cm
Paino0,3 kg
EAN-koodi6416550222375

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>