0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Hahmot-lusikka Muumi Hahmot-lusikka
  • Muumi Hahmot-lusikka Muumi Hahmot-lusikka

MuumiHahmot-lusikka

Kuvaus

Siro punavalkoinen lusikka perheen pienimmille. Lusikan vartta koristaa Muumipeikon kuva ja lusikka-osassa on Pikku Myy. Iloa ruokahetkiin!

Saatavuus: Heti

5,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumipeikko ja Pikku Myy ovat Muumilaakson asukkaita ja ystäviä keskenään. Nyt he ovat hypähtäneet koristamaan ihastuttavaa lastenlusikkaa. Lusikan varsi on punainen, ja sitä koristaa Muumipeikko. Lusikan alaosa on valkoinen, ja sen pohjalla on Pikku Myy. Lusikka sopii hyvin lapsen käteen, ja helpottaa ruokailua.

Melamiinilusikkaa ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja se on posliinia kevyempi materiaali, joka on erityisesti lasten astioille mukava ominaisuus. Melamiini on mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat ja –tavarat särkyvät helpommin lattialle pudotessaan kuin tavallisesta muovista valmistetut. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista suositellaan, jotta astiat pysyvät pidempään hyväkuntoisina.

Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 3 x 14 x 2 cm
Paino 40 g
Tuotenumero 61272999
EAN-koodi 6416550223303