0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Hahmot-salaattiottimet Muumi Hahmot-salaattiottimet
  • Muumi Hahmot-salaattiottimet Muumi Hahmot-salaattiottimet

MuumiHahmot-salaattiottimet

Kuvaus

Raikkaan valkoiset melamiiniset salaattiottimet, jotka on kuvitettu värikkäillä Muumilaakson hahmoilla. Avuksi ja iloksi keittiöön!

Saatavuus: Heti

7,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakson väki on kokoontunut yhteen ja katselee tyytyväisenä ympärilleen. Mörkö, Mymmeli, Nuuskamuikkunen, Nipsu, Primadonnan hevonen, Tuu-tikki, Niiskuneiti, Muumipeikko ja Pikku Myy iloitsevat yhdessäolosta!

Salaattiottimet ovat perinteisen malliset, joista toisen otinosa on yhtenevä ja toinen pyöreästi haarukkamallinen. Ottimien päissä on pieni reikä ripustamista varten. Ottimet saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Hahmot -sarjan tuotteisiin. Kaunis, muumimainen setti keittiöön ja kattaukseen!

Melamiiniottimia ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 8 x 28 x 2 cm
Paino 109 g
Tuotenumero 61273021
EAN-koodi 6416550222580