Facebook Pixel

Hahmot-setti

45,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti
 

Ihastuttava ja monikäyttöinen setti, joka sisältää melamiinisen vatkauskulhon kätevällä kaatonokalla sekä pohjassa olevalla liukuesteellä, mittasetin sekä nuolijan. L-kokoisen isomman kulhon tilavuus on 1,9 litraa, ja mittasetin vetoisuudet ovat 2 dl, 1 dl sekä 0,5 dl. Nuolijan pituus on 27 cm. Mittakupit pysyvät näppärästi yhdessä avattavan lenkin avulla, ja niissä on kätevät kaatonokat ja kahvat. Kulhon ja mittakuppien pohjaväri on valkoinen, ja ne on kuvitettu värikkäillä Muumilaakson hahmoilla. Kokonaisuus tuo iloa, riemua ja muumimaista asennetta keittiöön.

Muumilaakson hahmot ovat kokoontuneet yhteen. Ovatkohan he lähdössä jonnekin, onko alkamassa suuri seikkailu vai odottavatkohan he Muumimamman valmistamia herkkuja? Niin tai näin, ystävysten on aina hyvä olla yhdessä!

Melamiiniset kulho ja mittakupit ovat erittäin näppäriä: niissä on kätevä kaatonokka ja kädensija. Kulhon pohjassa on myös kuminen liukueste, joka pitää kulhon paikoillaan. Setin avulla valmistuu lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Myy leipoo -setti tuo iloa yhteisiin leivontahetkiin lasten kanssa ja se piristää myös aikuista keittiöpuuhissa.

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä - ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61282506
MateriaaliMelamiini, silikoni, puu
Paino0,6 kg
EAN-koodi6416550226236

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Joulunaikaan, 20.11.2023 jälkeen tilatuilla tuotteilla on palautusoikeus poikkeuksellisesti 8.1.2024 saakka.  Lue lisää >>