0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä
  • Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä
  • Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä
  • Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä Muumi Hahmot-tarjotin iso pyöreä

MuumiHahmot-tarjotin iso pyöreä

Kuvaus

Raikkaan punavalkoinen pyöreä tarjotin, joka on valmistettu melamiinista. Tarjottimessa on värikäs ja aurinkoinen Muumi-aiheinen kuvitus. Tarjottimen reunat nousevat viehättävästi hieman ylöspäin. Ihana lahjaidea muumifaneille tai omaan kotiin!

Saatavuus: Heti

14,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakson väki on kokoontunut yhteen ja katselee tyytyväisenä ympärilleen. Mymmeli, Haisuli, Muumimamma, Tuu-Tikki, Muumipappa, Pikku Myy, Muumipeikko, Nipsu, Rouva Vilijonkka lapsineen, Nuuskamuikkunen, Niiskuneiti, Hemuli, hattivatit, Primadonnan hevonen ja Poliisimestari iloitsevat yhdessäolosta.

Kaunis pyöreä tarjotin on melamiinia, ja se on näppärän kokoinen. Tarjottimen pohjaväri on valkoinen, ja sen reunat ovat raikkaan punaiset. Tarjotin on hauska sisustuselementti tai sitä voi käyttää perinteisesti tarjottimena tai tarjoiluastiana. Tarjottimen saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Hahmot -sarjan tuotteisiin. Ripaus muumimaisuutta kotiin, kattaukseen, sisustukseen tai lahjaksi!

Melamiinilautasta ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 36,5 x 2 x 36,5 cm
Paino 350 g
Tuotenumero 61273040
EAN-koodi 6416550222351