Facebook Pixel

Haisuli-vesipullo 4,5 dl

27,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Veikeä juomapullo, jonka vetoisuus on 4,5 dl. Muovisessa pullossa on kätevä korkki, pilli sekä alaosassa erillinen 1 dl säilytysosio, jota voi käyttää myös mukina. Läpinäkyvä pullo on musta, ja sen kuvituksessa poseeraa Haisuli veikeänä eri asennoissa.

Haisuli on Muumilaaksossa asusteleva pieni, karvainen otus, joka on Muumien ystävä. Haisuli keppostelee ja varastelee mielellään, ja hän on myös hyvin utelias. Ilman Haisulia Muumilaakson poliisi olisi todennäköisesti työtön, ja muilla asukkailla paljon tylsempää. Onkohan Haisuli nyt matkalla jekuttelemaan?

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä erilaiset juomat kulkevat helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkillä, rannalla tai vaikkapa hiihtoladulla. Pullon alaosan kiertämällä irrotettava säilytysosio on näppärä: sinne voi sujauttaa esimerkiksi vihanneksia, keksin, hammaspastillit, avaimet tai sitä voi halutessaan käyttää myös mukina!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61243302
VäriMusta
MateriaaliMuovi (Tritan, PP, PE), silikoni
PesuohjeKäsinpesu
Mitat6 x 21,5 x 6 cm
Paino0,135 kg
EAN-koodi6416550225017

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>