Facebook Pixel

Jäärouva ja Mörkö -figuurit

16,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti

Jäärouvan ja Mörön hahmot Muumileikkeihin, hävinneiden hahmojen tilalle, Muumitaloon tai Muumilaivaan. Kerää kaikki Muumilaakson asukkaat ja leiki!

Muumit ystävineen asustelevat Muumilaaksossa. Kerran talvessa pelottava Jäärouva ilmestyy Muumilaaksoon. Silloin suurin osa Muumilaakson asukkaista pysyttelee piiloissaan, sillä kun Jäärouvaa katsoo silmiin, jäätyy silmänräpäyksessä. Mörkö puolestaan hyytävä olento, joka jäädyttää kaiken mihin se koskee. Valo houkuttelee sitä suuresti. Mörkö ei ole pahaluonteinen, mutta se on yksinäinen pelottavuutensa ja tahattoman vaarallisuutensa vuoksi. Mörkö asustelee Yksinäisillä vuorilla.

Muumilaakson hyytävät hahmot, Jäärouva ja Mörkö, löytyvät nyt erikseen ostettavina lelufiguureina. Hahmoilla voi luoda uuden oman seikkailun tai leikkiä niillä Muumitalossa tai Muumilaivassa. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35504591
MateriaaliABS
Ikäsuositus3+
Mitatpkt./förp./box 24 x 14 x 6,5 cm
Paino0,255 kg
EAN-koodi6416550045554

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>