0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kampsu-shopperi Tulva musta Muumi Kampsu-shopperi Tulva musta
  • Muumi Kampsu-shopperi Tulva musta Muumi Kampsu-shopperi Tulva musta

MuumiKampsu-shopperi Tulva musta

Kuvaus

Tyylikkään musta Muumi-mallistomme näppärä ostoskassi, jonka mustalla pohjalla on Tove Janssonin piirros Muumilaakson asukkaista kävelemässä puujaloilla korkeassa vedessä. Kassi on tilava ja sitä on hyvä kantaa. Muumimaista iloa ja herkkyyttä ostosreissuille! 

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kampsu-shopperin nimi juontaa juurensa Tove Janssonin luomaan hahmoon, joka on Vilijonkan ystävätär. Kampsu eli Louska on myös vakiohahmo Lars Janssonin piirtämissä Muumipeikko-sarjakuvissa.

Kampsu-shopperi on suorakaiteen muotoinen. Sen yläosassa on kauniin pyöreä muotoilu, josta muodostuu hyvät kantokahvat. Ostoskassissa on pieni tasku, johon kassin saa taiteltua säilytykseen. Shopperi polyesteriä, ja sen voi pestä koneessa. Kangas on kudottu rip-stop –menetelmällä, joka tekee siitä erityisen kestävän. Sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -tägi.

Tove Janssonin Muumipeikko ja pyrstötähti –kirjassa Muumilaaksossa on valtava myrsky, jonka jälkeen Muumipeikko lähtee hakemaan tähtitornista tarkempia tietoja lähestyvästä mullistuksesta, joka paljastuu maata lähestyväksi pyrstötähdeksi. Seikkailuksi yltyvän matkan varrella Muumipeikko ystävineen kävelevät puujaloilla tulvassa ja selviävät siitä hienosti. Onneksi kaikki kääntyy lopulta parhain päin, ja seikkailusta jää legendaariset muistot.

Muumi Kampsu-shopperia on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu mainiosti ruokaostokset tai vaikkapa kirjastokäynnin kirjat, jumppatossut tai kaupungille tarvittavat pikkutavarat. Shopperi on Muumifanien toivelahja!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyesteri
Mitat 45 x 67 x 10 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506188
EAN-koodi 6416844887563