0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kamspu-shopperi Juhlahetki Muumi Kamspu-shopperi Juhlahetki
  • Muumi Kamspu-shopperi Juhlahetki Muumi Kamspu-shopperi Juhlahetki

MuumiKamspu-shopperi Juhlahetki

Kuvaus

Tyylikkään tummasävyinen Muumi-mallistomme näppärä ostoskassi, jonka mustalla pohjalla toistuu valkoinen Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista. Kuosin yksityiskohtia on väritetty lempeän vaaleanpunaisella. Kassi on tilava ja sitä on hyvä kantaa. Muumimaista iloa ja ripaus juhlatunnelmaa ostosreissuille!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Kampsu-shopperin nimi juontaa juurensa Tove Janssonin luomaan hahmoon, joka on Vilijonkan ystävätär. Kampsu eli Louska on myös vakiohahmo Lars Janssonin piirtämissä Muumipeikko-sarjakuvissa.

Kampsu-shopperi on suorakaiteen muotoinen. Sen yläosassa on kauniin pyöreä muotoilu, josta muodostuu hyvät kantokahvat. Ostoskassissa on pieni tasku, johon kassin saa taiteltua säilytykseen. Shopperi polyesteriä, ja sen voi pestä koneessa. Kangas on kudottu rip-stop –menetelmällä, joka tekee siitä erityisen kestävän. Sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -tägi.

Muumimaailmassa on juhlatunnelmaa. Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautisekelvat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.

Muumi Kampsu-shopperia on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu mainiosti ruokaostokset tai vaikkapa kirjastokäynnin kirjat, jumppatossut tai kaupungille tarvittavat pikkutavarat. Shopperi on Muumifanien toivelahja!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyesteri
Mitat 45 x 67 x 10 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506187
EAN-koodi 6416844887556