0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Kesäpäivä-silikonipullo Muumi Kesäpäivä-silikonipullo
  • Muumi Kesäpäivä-silikonipullo Muumi Kesäpäivä-silikonipullo

MuumiKesäpäivä-silikonipullo

Kuvaus

Kesäinen juomapullo, jonka ihastuttavan sinisessä silikonisuojassa on värikäs ja aurinkoinen Muumi-aiheinen kuvitus. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää sekä kylmillä että lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on pieni kantolenkki. Muumimaisiin päiviin!

Saatavuus: Heti

16,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumimaailmassa on kesäpäivä. Taivas on kauniin sininen, ja aurinko luo säteitään levittäen iloa ja lämpöä ympärilleen. Muumilaakson asukkaat ovat ulkona nauttimassa olostaan ja kukkien raikkaasta väriloistosta. Muumipappa ja Muumimamma, Primadonnan hevonen, Mymmeli, Pikku Myy, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen, Nipsu ja Louska katselevat yhdessä maiseman ohella myös Muumipeikkoa, joka on heidän rakas ystävänsä. Aurinkoisen helteisenä kesäpäivänä elämä on kevyttä, onnellista ja ihanaa!

Lasinen juomapullo on valmistettu kestävästä ja lujasta borosilikaattilasista, joka kestää sekä kylmät että lämpimät nesteet. Pulloa suojaa kauniin sininen silikonisuojus, johon painettu hersyvän kesäinen kuva Muumilaakson asukkaista. Pullossa on teräksinen korkki, ja korkissa lyhyt kantohihna. Juomapullon saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Kesäpäivä -tuotteisiin. Iloisiin hetkiin ruokapöydän äärelle!

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä erilaiset juomat kulkevat helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkillä tai vaikkapa rannalla tai hiihtoladulla. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Borosilikaattilasi, silikoni, teräs
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 7 x 19 x 7 cm 4,5 dl
Paino 295 g
Tuotenumero 61256360
EAN-koodi 6416550222481