0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Launo-laukku Party Muumi Launo-laukku Party
  • Muumi Launo-laukku Party Muumi Launo-laukku Party

MuumiLauno-laukku Party

Kuvaus

Vaaleanpunainen paksu ja kestävä puuvilla-canvaslaukku, jossa on värikäs kuvitus Muumien puutarhajuhlista. Laukku on malliltaan Launo, ja siinä on kätevät ja tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, sisätasku sekä muita yksityiskohtia. Laukku on hieman pienempi kooltaan, ja sopii mainiosti lapsen kannettavaksi, vaikka kerhokassiksi tai pienemmäksi ostoslaukuksi. Iloa, väriä ja ripaus juhlatunnelmaa päivään!

Saatavuus: Heti

Normaali hinta: 24,90 €

Tarjoushinta 18,68 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 39 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Launo-nimi juontaa juurensa Lars Janssonin sarjakuvasta Poliisimestarin veljenpoika sekä siihen perustuvasta samannimisestä Muumilaakson tarinoiden jaksosta. Launo on Muumilaakson poliisimestarin veljenpoika, ja hän on aiheuttanut paljon päänvaivaa pidättämällä Muumilaakson asukkaita mitättömän pienistä asioista.

Launo-laukku on kestävää puuvillacanvasta, se on suorakaiteen mallinen ja siinä on sulkimena neppari. Launo-laukussa on myös kätevät ja tukevat farkkukankaiset kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Kassin sivusaumaan on ommeltu Moomin-merkki.

Launo-laukun Party-kuvitus jatkuu laukun molemmin puolin, ja siinä on käynnissä puutarhajuhlat. Suurin osa Muumilaakson väestä on kokoontunut nauttimaan hyvästä seurasta ja maukkaista ruuista upeissa kekkereissä. Mamma on leiponut suuren kakun juhlien kunniaksi, ja Muumipappa on vetäytynyt nauttimaan hetkestä kirjan kera päärynäpuun alle. Laukun pohjaväri on lempeän vaaleanpunainen. Laukusta roikkuu pieni pyöreä metallinen Muumi-merkki, joka tuo ryhtiä ilmeeseen.

Laukku on oiva valinta lapsen kerhokassiksi tai vaikka omaksi ostoskassiksi. Sitä voi käyttää niin lapset kuin aikuisetkin, ja se tuo iloa päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla
Pesuohje Pintapesu
Mitat 28 x 27 x 12 cm
Paino 280 g
Tuotenumero 35506088
EAN-koodi 6416844816099