0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Metsässä-kahvipurkki Muumi Metsässä-kahvipurkki
  • Muumi Metsässä-kahvipurkki Muumi Metsässä-kahvipurkki
  • Muumi Metsässä-kahvipurkki Muumi Metsässä-kahvipurkki

MuumiMetsässä-kahvipurkki

Kuvaus

Vaaleasävyinen peltinen kahvipurkki, jonka kuvituksessa Muumitalon asukkaat samoilevat leppoisasti metsässä ja nauttivat elämästä. Kahvirasiassa on hermeettinen saranallinen kansi, joka pitää kahvin pidempään tuoreena. Mainio lahjaidea muumifaneille!

Saatavuus: Heti

9,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakson väki on lähtenyt metsäretkelle, ja nauttii olostaan täysin siemauksin. Muumipeikko on heittäytynyt puun juurelle ruohikkoon kuuntelemaan Nuuskamuikkusen musisointia. Hemuli tutkii kasveja ja hyönteisiä. Muumipappa ja Muumimamma puolestaan juoksevat yhdessä eteenpäin: he taitavat etsiä eväspaikkaa. Haisuli seisoo polviaan myöten lammessa: yrittääkö se kalastaa omalla metodillaan vai onko vain vilvoittelemassa? Niiskuneiti sekä Pikku Myykin kiirehtivät vielä muiden seuraan: he juoksevat innokkaina ulos pihaportista kohti metsää ja ystäviään. Leppoisa päivä metsän siimeksessä on vapaapäivä parhaimmillaan!

Peltiseen kahvipurkkiin mahtuu yksi kahvipaketti. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä kahvi pysyy pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumikuosinen rasia sopii myös aikuiseen makuun ja tuo leikkisyyttä päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 20 x 8 cm
Paino 180 g
Tuotenumero 61256250
EAN-koodi 6416550220548