0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Metsässä-teepurkki Muumi Metsässä-teepurkki
  • Muumi Metsässä-teepurkki Muumi Metsässä-teepurkki
  • Muumi Metsässä-teepurkki Muumi Metsässä-teepurkki

MuumiMetsässä-teepurkki

Kuvaus

Vaaleasävyinen peltinen teepurkki, jonka kuvituksessa Muumitalon asukkaat samoilevat leppoisasti metsässä ja nauttivat elämästä. Teerasiassa on hermeettinen saranallinen kansi, joka pitää teen pidempään tuoreena. Mainio lahjaidea muumifaneille!

Saatavuus: Loppu varastosta

8,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaakson väki on lähtenyt metsäretkelle, ja nauttii olostaan täysin siemauksin. Muumipeikko on heittäytynyt puun juurelle ruohikkoon kuuntelemaan Nuuskamuikkusen musisointia. Hemuli tutkii kasveja ja hyönteisiä. Muumipappa ja Muumimamma puolestaan juoksevat yhdessä eteenpäin: he taitavat etsiä eväspaikkaa. Niiskuneiti sekä Pikku Myykin kiirehtivät vielä muiden seuraan: he juoksevat innokkaina ulos pihaportista kohti metsää ja ystäviään. Leppoisa päivä metsän siimeksessä on vapaapäivä parhaimmillaan!

Peltiseen purkkiin mahtuu teepusseja, irtoteetä, pieni piparkakkuvarasto tai sen voi ottaa käyttöön pienten tavaroiden tai herkkujen säilytyspurkkina. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä tee tai muut herkut pysyvät pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumikuosinen rasia sopii myös aikuiseen makuun ja tuo leikkisyyttä päivään!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 9,5 x 8 cm
Paino 170 g
Tuotenumero 61256251
EAN-koodi 6416550220555

Yhteensopivia tuotteita:

Martinex suosittelee: