0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Moominvalley-popparikulho Muumi Moominvalley-popparikulho
  • Muumi Moominvalley-popparikulho Muumi Moominvalley-popparikulho
  • Muumi Moominvalley-popparikulho Muumi Moominvalley-popparikulho

MuumiMoominvalley-popparikulho

Kuvaus

Ihastuttavan valoisa melamiininen popcornkulho, jossa on erityisen värikylläinen ja kutsuva Muumi-aiheinen kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Popcornit saa asetettua hauskasti tarjolle - tai jokaiselle voi olla myös oma kulho. Ihastuttavassa kuvituksessa on paljon yksityiskohtia. Kotiin tai lahjaksi - hauskaa elokuvailtaa!

Saatavuus: Heti

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Aamuauringon ensisäteet ovat tavoittaneet Muumilaakson, ja maisema kylpeekin ihastuttavan kullanhohtoisessa valossa. Koko Muumiperhe ystävineen on jo kerääntynyt ulkosalle. Muumipappa tähyilee kiikarillaan kaukaisuuteen, ja näyttäisi siltä kuin koko joukko olisi lähdössä yhdessä suureen seikkailuun. Tänään on hyvä päivä - tänään voi tapahtua vaikka mitä mahtavaa!

Popcornpurkki on melamiinia, sen vetoisuus on 1 l. Siihen saa asetettua popcornit tyylikkäästi tarjolle. Kulhossa voi tarjota myös karamelleja tai muita herkkuja. Popcornkulhon saa yhdistettyä kauniisti muihin Moominvalley-sarjan tuotteisiin. Illanistujaisiin, juhliin, osaksi kodin sisustusta tai vaikka leffailtaan!

Melamiinikulhoa ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Mitat 10 x 15,5 x 10 cm
Paino 185 g
Tuotenumero 61299275
EAN-koodi 6416550222566