Facebook Pixel

Muumilaiva Merenhuiske

79,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Upean yksityiskohtainen Muumipapan laiva avautuu sivuun ja paljastaa, miten Muumilaakson väki viihtyy merillä. Laivan leveys on avattuna 52 cm. Pakkaus sisältää 60 osaa, mukaan lukien 7 hahmoa ja tarroja.

Merenhuiske on upea laiva, jonka on rakentanut Muumipapan Fredrikson-niminen ystävä. Merenhuiske on ollut mukana monissa Muumipapan seikkailuissa, ja myös muu Muumilaakson väki on päässyt sen kyytiin.

Hienon 60-osaisen laivan ruumasta löytyvät kaikki Muumimamman, Muumipapan, Muumipeikon, Niiskuneidin, Pikku Myyn ja Nipsun tarvitsemat huonekalut vesillä seilaavaan kotiin: kerrossänky, riippumatto, keittiö pöytineen, tuoleineen, patoineen ja pannuineen. Kannelle vievät suuret punaiset portaat, ja heiluvien narutikkaiden avulla pääsee kiipeämään ylös mastoon asti... Vaan kestääköhän siihen Nipsulla kantti? Huom! Laiva ei sovellu vesikäyttöön.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35505000
MateriaaliMuovi (ABS)
Ikäsuositus3+
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat36,5 x 31 x 20 cm
Paino1,5 kg
EAN-koodi6416550355059

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>