Facebook Pixel

Muumitalo

84,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Hieno ja suuri avattava Muumitalo, jonka korkeus on n. 40 cm. Avattuna talon leveys on 38 cm. Tutun sinisen ja pyöreän talon mukana tulee myös huonekaluja sekä 9 Muumilaaksosta tuttua hahmoa. Lelu sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Iloisiin Muumi-leikkeihin!

…Ei Muumitaloa lukita yöksi, hei Muumit…Tove Jansson loi Muumit monta vuosikymmentä sitten, ja ne ovat edelleen hyvin rakastettuja satuhahmoja. Muumit ystävineen asustelevat Muumilaaksossa. He nauttivat elämästä, seikkailevat mielellään ja nauttivat myös kodin tunnelmasta. Muumiperheen koti on Muumitalo: se on aina avoinna kaikille, ja sen asukkaat ottavat aina kaikki vieraat sydämellisesti vastaan. Muumitalo on Muumimaailman keskeisin rakennus, ja se on ja Muumipapan rakentama. Muumiperheeseen kuuluvat Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko sekä Nipsu, joka on Muumiperheen ottolapsi. Myös Niiskuneiti ja Pikku Myy asustelevat usein Muumitalossa. Muumitalossa on hyvä olla ja asustaa, sieltä on ihana lähteä seikkailuille - ja sinne on aina hyvä palata. Muumien koti asukkaineen on koko Muumilaakson sydän!

Ihastuttava Muumitalo, jossa lapsi pääsee kurkistamaan Muumien kodin saloihin. Pakkaus sisältää paljon huonekaluja ja lisävarusteita sekä Muumimamman, Muumipapan, Niiskuneidin, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen, Nipsun ja Hemulin, joiden kanssa mahtuu leikkimään talossa. Muumitalon ikkunat ja ovet saa avattua ja suljettua, jokaiseen kerrokseen löytyy rappuset sekä myös talon ulkopuolelle kiinnitettävät köysitikkaat. Muumitalon mukana tulee myös irrotettava kahva, jolla taloa saa siirreltyä näppärästi. Muumitalon ympärille saa rakennettua ihanan muumimaisen leikin, jossa Muumilaakson asukkaat esimerkiksi nauttivat ihanien kesäjuhlien herkuista puutarhassa, kiipeilevät köysitikkaita pitkin, keinuvat pihalla ja kurkistelevat avautuvista ovista. Muumitalon parissa kuluu aika kuin siivillä. Mihinköhän seikkailuun Muumit tällä kertaa pääsevät?

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35501000
MateriaaliMuovi (ABS, PP, PVC, HIPS), pahvi, paperi
Ikäsuositus3+
KieliFI,SV,NO,DA,EN
VaroituksetEi sovellu alle 3-vuotiaille. Pieniä osia. Tukehtumisvaara.
Mitat17,5 x 35 x 17,5 cm (Pkt./Förp./Package)
Paino1,35 kg
EAN-koodi6416550355011
ValmistusmaaKiina

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>