0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Myrsky-juomapullo sininen Muumi Myrsky-juomapullo sininen
  • Muumi Myrsky-juomapullo sininen Muumi Myrsky-juomapullo sininen
  • Muumi Myrsky-juomapullo sininen Muumi Myrsky-juomapullo sininen
  • Muumi Myrsky-juomapullo sininen Muumi Myrsky-juomapullo sininen

MuumiMyrsky-juomapullo sininen

Kuvaus

Tunnelmallinen juomapullo, jonka ihastuttavan siniharmaassa silikonisuojassa on yksityiskohtainen Muumi-aiheinen kuvitus. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää sekä kylmillä että lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on pieni kantolenkki. Muumimaisiin päiviin! 

Saatavuus: Heti

16,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa myrskyää. Tuuli ujeltaa ja puhaltaa niin voimakkaasti, että puut ja heinät ovat taipuneet lähes kaksinkerroin ja puiden lehdet pyörivät vinhasti viiman mukana. Kuun ja tähtien valaistessa tummaa taivasta, Muumilaakson väki on ulkona ihmettelemässä myrskysäätä. Muumipappa on sitonut hattunsa nauhoilla päähän, Muumipeikko kamppailee viltin kanssa ja tuulenpuuskat uhkaavat napata Niiskuneidin, Muumimamman ja Pikku Myyn matkaansa. Muumitalosta kajastaa kuitenkin lämmin hohde ja kutsuva valo. Toivottavasti Muumit pääsevät sisälle, kodin lämpöön pikaisesti. Sieltä on turvallista seurata myrskyä, vaikkapa takkatulen äärellä, lämpimästä juomasta nauttien.

Lasinen juomapullo on valmistettu kestävästä ja lujasta borosilikaattilasista, joka kestää sekä kylmät että lämpimät nesteet. Pulloa suojaa kauniin sininen silikonisuojus. Pullossa on teräksinen korkki, ja korkissa lyhyt kantohihna. Juomapullon saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Myrsky-sarjan tuotteisiin. Iloisiin hetkiin ruokapöydän äärelle!

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä erilaiset juomat kulkevat helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkillä tai vaikkapa rannalla tai hiihtoladulla. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Borosilikaattilasi, silikoni, teräs
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 7 x 19 x 7 cm
Paino 305 g
Tuotenumero 61256395
EAN-koodi 6416550223389

Martinex suosittelee: