0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Myrsky-tarjotin Muumi Myrsky-tarjotin
  • Muumi Myrsky-tarjotin Muumi Myrsky-tarjotin
  • Muumi Myrsky-tarjotin Muumi Myrsky-tarjotin

MuumiMyrsky-tarjotin

Kuvaus

Tunnelmallinen ajattomasti muotoiltu peltinen tarjotin, jossa on viehättävän sinisävyinen ja yksityiskohtainen Muumi-aiheinen kuvitus. Tarjottimen reunat nousevat kauniisti hieman ylöspäin. Ihana lahjaidea muumifaneille tai omaan kotiin! 

Saatavuus: Loppu varastosta

7,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa myrskyää. Tuuli ujeltaa ja puhaltaa niin voimakkaasti, että puut ja heinät ovat taipuneet lähes kaksinkerroin ja puiden lehdet pyörivät vinhasti viiman mukana. Kuun ja tähtien valaistessa tummaa taivasta, Muumilaakson väki on ulkona ihmettelemässä myrskysäätä. Muumipappa on sitonut hattunsa nauhoilla päähän, Muumipeikko kamppailee viltin kanssa ja tuulenpuuskat uhkaavat napata Niiskuneidin, Muumimamman ja Pikku Myyn matkaansa. Muumitalosta kajastaa kuitenkin lämmin hohde ja kutsuva valo. Toivottavasti Muumit pääsevät sisälle, kodin lämpöön pikaisesti. Sieltä on turvallista seurata myrskyä, vaikkapa takkatulen äärellä, lämpimästä juomasta nauttien.

Kaunis suorakaiteen muotoinen tarjotin on peltiä, ja se on näppärän kokoinen. Tarjottimen kulmat on pyöristetty lempeästi. Tarjottimen voi pestä käsin ja se tulee kuivata huolellisesti. Tarjotin on hauska sisustuselementti tai sitä voi käyttää perinteisesti tarjottimena tai tarjoiluastiana. Myrsky-tarjottimen pohjaväri on murrettu siniharmaa. Tarjottimen saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Myrsky -sarjan tuotteisiin. Ripaus muumimaisuutta kotiin, kattaukseen, sisustukseen tai lahjaksi!

Tekniset tiedot

Materiaali pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 30 x 1,5 x 22 cm
Paino 130 g
Tuotenumero 61256384
EAN-koodi 6416550223372