0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli
  • Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli
  • Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli Muumi Myy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli

MuumiMyy leipoo -nuolijasetti 3 os. pastelli

Kuvaus

Ihastuttava S-kokoinen nuolijasetti, jossa on kolme osaa. Setin välineiden varret ovat puisia, ja päät silikonia. Setissä on suti, pieni nuolija sekä lusikkamainen nuolija, jota voi käyttää pienenä kauhana. Tarvikkeiden varteen on kirjoitettu ihastuttava Muumimainen ajatus.  Avuksi ja iloksi keittiöön! 

Saatavuus: Loppu varastosta

11,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jongleerata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Silikoninen S-kokoinen setti ei naarmuta kulhoja tai kattiloita. Nuolijan pää on taipuisaa silikonia, jolla saa kaavittua taikinakulhon helposti puhtaaksi eikä taikinaa mene hukkaan. Nuolijan pohjaväri on valkoinen, ja siinä on iloinen Myy leipoo -kuvitus. Vaaleanpunainen silikonisuti auttaa voitelemaan vuoat ja leivonnaiset. Vaaleansininen silikoninen hieman kovera nuolija toimii pehmeänä lusikkana tai nuolijana. Tarvikkeiden varret on valmistettu puusta, ja niihin on kirjoitettu: “I only have excellent ideas”. Nuolijasetin osat on kiinnitetty avattavaan metallirenkaaseen. Setin saa saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Myy leipoo -sarjan tuotteisiin. Ihanan onnellisiin leivontahetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Silikoni, puu
Pesuohje Käsinpesu
Mitat pkt./förp./box 14 x 29 x 3 cxm
Paino 100 g
Tuotenumero 61256653
EAN-koodi 6416550224232