Facebook Pixel

Myy leipoo -setti

45,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

Saatavuus: Heti
 

Ihastuttava ja monikäyttöinen setti, joka sisältää melamiinisen vatkauskulhon kätevällä kaatonokalla sekä pohjassa olevalla liukuesteellä, mittasetin sekä nuolijasetin. S-kokoisen pienemmän kulhon tilavuus on 1 litra, ja mittasetin vetoisuudet ovat 2 dl, 1 dl sekä 0,5 dl. Mittakupit pysyvät näppärästi yhdessä avattavan lenkin avulla, ja niissä on kätevät kaatonokat ja kahvat. Nuolijasetissä on kolme S-kokoista osaa: kaksi erilaista nuolijaa ja yksi suti. Kulhon ja mittakuppien pohjaväri on punainen, ja ne on kuvitettu leipovan Pikku Myyn kuvilla. Kokonaisuus tuo iloa, riemua ja Pikku Myyn tinkimätöntä asennetta keittiöön.

Leipominen on ihanaa - ja aina hyvä idea! Pikku Myy valmistaa keksejä niin vauhdikkaasti, että jauhot vain pöllyävät, kananmunia rikkoontuu ja sokeriakin saattaa valua pöydälle. Siitä viis, kunhan vain saa ainekset vatkattua sekaisin ja kaulittua taikinan. Välissä ehtii onneksi myös jongleerata marjoilla, juosta jauhoisin jaloin ja odottaa kärsimättömänä uunin edessä. Lopputulos on kaiken tämän vaivan - vai hauskuuden - arvoista. Nam!

Melamiiniset kulho ja mittakupit ovat erittäin näppäriä: niissä on kätevä kaatonokka ja kädensija. Kulhon pohjassa on myös kuminen liukueste, joka pitää kulhon paikoillaan. Setin avulla valmistuu lettutaikinat, muut leivonnaisten valmistusvaiheet ja sitä voi säilyttää myös esillä keittiössä. Myy leipoo -setti tuo iloa yhteisiin leivontahetkiin lasten kanssa ja se piristää myös aikuista keittiöpuuhissa.

HOITO-OHJE
Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin. Melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä on mukava ominaisuus erityisesti lasten astioille. Melamiini kuitenkin rikkoontuu pudotessaan tai saadessaan kovan iskun.

Melamiiniastiat suositellaan pestäväksi käsin. Niitä ei saa laittaa mikroon eikä uuniin, sillä melamiinin pinta vaurioituu korkean lämpötilan vaikutuksesta. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä - ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61282505
MateriaaliMelamiini, silikoni, puu
Paino0,44 kg
EAN-koodi6416550226229

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>