0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu
  • Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu
  • Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu
  • Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu
  • Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu Muumi Nana-laukku Kiipeilypuu

MuumiNana-laukku Kiipeilypuu

Kuvaus

Lempeän harmaapohjainen Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen kestävä puuvilla-canvaslaukku, jossa on tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä vahvistetut sisäsaumat. Laukun kuosissa Tove Janssonin luomat Muumilaakson asukkaat ovat kiipeilemässä suuren, kukkivan puun oksilla. Muumimaista suloisuutta päivään!

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Nana-laukku on kestävää vaaleanharmaata puuvillacanvasta, se on suorakaiteen muotoinen ja siinä on sulkimena neppari. Sen pohja on leveä muotoonommeltu, ja siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Kiipelypuu-kuosissa Muumipeikko, Niiskuneiti, PIkku Myy sekä Nuuskamuikkunen ovat löytäneet ihanan houkuttelevan kiipeilypuun! Sen runko mutkittelee houkuttelevasti ja sen kukat ovat puhjenneet huumaavaan väriloistoon. Muumipeikko, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen sekä Niiskuneiti ovat kiivenneet korkealle puuhun ja katselevat ympärillään avautuvaa maisemaa. Primadonnan hevonenkin on saapunut paikalle, ja kauneudesta piittaamatta se maistaa parhaillaan kauniin vaaleanpunaista kukkaa. Muumilaakson asukkailla on värikkään iloinen hetki!

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Pesuohje Pintapesu
Mitat 45 x 36 x 14 cm
Paino 260 g
Tuotenumero 35506172
EAN-koodi 6416844879360