0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Nana-laukku Lehto Muumi Nana-laukku Lehto
  • Muumi Nana-laukku Lehto Muumi Nana-laukku Lehto
  • Muumi Nana-laukku Lehto Muumi Nana-laukku Lehto

MuumiNana-laukku Lehto

Kuvaus

Ihastuttava Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen kestävä puuvilla-canvaslaukku, jonka väritys on lempeän raikas. Laukussa on tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä vahvistetut sisäsaumat. Laukun kuosissa on vehreä lehtimetsä, jonka siimeksessä Muumipeikko ja Niiskuneiti kulkevat. Muumimaista suloisuutta päivään!

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Nana-laukku on kestävää valkoista puuvillacanvasta, se on suorakaiteen muotoinen ja siinä on sulkimena neppari. Sen pohja on leveä muotoonommeltu, siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Muumipeikko ja Niiskuneiti ovat löytäneet vehreän lehdon, jonka puissa on tiheät vihreät lehvistöt. On ihanaa. Metsän äänet, lehtien havina ja kuiske sekä valoisa ympäristö luovat taianomaisen hetken. Muumipeikko ja Niiskuneiti kulkevat eteenpäin käsi kädessä, ihastuttavan rauhallisesta tunnelmasta nauttien.

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla
Mitat 37 x 33 x 15 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506176
EAN-koodi 6416844887440