0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Nana-laukku Tulva Muumi Nana-laukku Tulva
  • Muumi Nana-laukku Tulva Muumi Nana-laukku Tulva
  • Muumi Nana-laukku Tulva Muumi Nana-laukku Tulva
  • Muumi Nana-laukku Tulva Muumi Nana-laukku Tulva

MuumiNana-laukku Tulva

Kuvaus

Tyylikkään musta Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen kestävä puuvilla-canvaslaukku, jossa on tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä vahvistetut sisäsaumat. Laukun kuosissa Tove Janssonin luomat harmaalla piirretyt Muumilaakson asukkaat ovat kävelemässä puujaloilla korkeassa vedessä. Klassista tyylikkyyttä päivään - ripauksella muumimaisuutta maustettuna!

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Nana-laukku on kestävää vaaleanharmaata puuvillacanvasta, se on suorakaiteen muotoinen ja siinä on sulkimena neppari. Sen pohja on leveä muotoonommeltu, ja siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on vaaleanpunainen tekonahkainen koristetupsu roikkumassa, jonka saa halutessaan irrotettua.

Tove Janssonin Muumipeikko ja pyrstötähti –kirjassa Muumilaaksossa on valtava myrsky, jonka jälkeen Muumipeikko lähtee hakemaan tähtitornista tarkempia tietoja lähestyvästä mullistuksesta, joka paljastuu maata lähestyväksi pyrstötähdeksi. Seikkailuksi yltyvän matkan varrella Muumipeikko ystävineen kävelevät puujaloilla tulvassa ja selviävät siitä hienosti. Onneksi kaikki kääntyy lopulta parhain päin, ja seikkailusta jää legendaariset muistot

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla, metalli
Pesuohje Pintapesu
Mitat 37 x 33 x 15 cm 350 g
Paino 350 g
Tuotenumero 35506135
EAN-koodi 6416844867589