0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.

MuumiNana-laukku Tulva keltainen

Kuvaus

Kauniin keltainen Muumi-mallistoomme kuuluva Nana-mallinen kestävä puuvilla-canvaslaukku, jossa on tukevat kantokahvat, nepparikiinnitys, kätevä sisätasku sekä vahvistetut sisäsaumat. Laukun kuosissa Tove Janssonin seikkailevat mustalla piirretyt Muumilaakson asukkaat, jotka kävelemässä puujaloilla korkeassa vedessä. Klassista tyylikkyyttä ja väriä päivään - ripauksella muumimaisuutta maustettuna!

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Nana-nimi juontaa juurensa Muumilaakson tarinoista. Nipsu löytää Nanan, joka etsii Hemulia. Käy ilmi, että Nanan sulhanen valmistaa ilotulitusraketteja rannalla. Lopulta Nana sulhasineen pääsevät jatkamaan matkaansa.

Nana-laukku on kestävää murretun keltaista puuvillacanvasta, se on suorakaiteen muotoinen ja siinä on sulkimena neppari. Sen pohja on leveä muotoonommeltu, ja siinä on myös kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä nepparilla suljettava tasku. Vuorettoman kassin sisäpuolen saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tyylikäs metallinen, pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Tove Janssonin Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjassa Muumilaaksossa on valtava myrsky, jonka jälkeen Muumipeikko lähtee hakemaan tähtitornista tarkempia tietoja lähestyvästä mullistuksesta, joka paljastuu maata lähestyväksi pyrstötähdeksi. seikkailuksi yltyvän matkan varrella Muumipeikko ystävineen kävelee puujaloilla tulvassa ja selviävät siitä hienosti. Onneksi kaikki kääntyy lopulta parhain päin, ja seikkailusta jää legendaariset muistot.

Muumi Nana-laukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen: kassiin mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone suojataskuineen, ostokset, kirjaston aarteet tai muut päivittäiset tavarat. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100% puuvilla
Mitat 37 x 33 x 15 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 35506184
EAN-koodi 6416844887525