0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Niityllä-kahvipurkki Muumi Niityllä-kahvipurkki
  • Muumi Niityllä-kahvipurkki Muumi Niityllä-kahvipurkki
  • Muumi Niityllä-kahvipurkki Muumi Niityllä-kahvipurkki
  • Muumi Niityllä-kahvipurkki Muumi Niityllä-kahvipurkki

MuumiNiityllä-kahvipurkki

Kuvaus

Aurinkoisen värikäs ja kesäinen peltinen kahvipurkki, jossa on ihastuttava Muumi-aiheinen kuvitus. Muumipeikon poimiessa kukkia runsaalla niityllä, istuu Niiskuneiti kaulakorulla ja kukalla koristautuneena lähistöllä peili kädessään. Kahvipurkissa on hermeettinen kansi, joka pitää kahvin pitkään tuoreena. Omaan kotiin tai lahjaksi muumifaneille!

Saatavuus: Heti

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa on ihastuttavan seesteinen ja valoisa päivä. Taivas on pilvetön, ja kevyt tuuli saa lehdet leijailemaan lempeästi tuulen mukana. Muumipeikko on löytänyt kauniin kukkakedon, jonka kukinnot huumaavat väriloistollaan ja monipuolisuudellaan. Muumipeikko poimii onnellisen näköisenä pieniä kukkia värikkääksi kimpuksi. Niiskuneiti istuu hurmaavan näköisenä koru kaulassaan ja kukka korvan takana pienen matkan päässä. Hän taitaa aavistaa, kenelle Muumipeikko kerää kimppuaan. On ihastuttava hetki, täynnä onnea ja aurinkoa!

Peltiseen purkkiin mahtuu yksi kahvipaketti. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä kahvi pysyy pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumi Niityllä -kahvipurkkia voi käyttää itsekseen tai sen saa yhdistettyä kauniisti muihin saman sarjan tuotteisiin. Muumimaista iloa, valoa ja raikkautta keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 15 x 20 x 8 cm
Paino 225 g
Tuotenumero 61256430
EAN-koodi 6416550223884

Yhteensopivia tuotteita: