0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Niityllä-muki Muumi Niityllä-muki
  • Muumi Niityllä-muki Muumi Niityllä-muki
  • Muumi Niityllä-muki Muumi Niityllä-muki
  • Muumi Niityllä-muki Muumi Niityllä-muki

MuumiNiityllä-muki

Kuvaus

Aurinkoisen värikäs ja kesäinen valkopohjainen melamiinimuki, jossa on ihastuttava Muumi-aiheinen kuvitus. Muumipeikon poimiessa kukkia runsaalla niityllä, istuu Niiskuneiti kaulakorulla ja kukalla koristautuneena lähistöllä peili kädessään. Pienille tai isoille Muumifaneille!

Saatavuus: Heti

6,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa on ihastuttavan seesteinen ja valoisa päivä. Taivas on pilvetön, ja kevyt tuuli saa lehdet leijailemaan lempeästi tuulen mukana. Muumipeikko on löytänyt kauniin kukkakedon, jonka kukinnot huumaavat väriloistollaan ja monipuolisuudellaan. Muumipeikko poimii onnellisen näköisenä pieniä kukkia värikkääksi kimpuksi. Niiskuneiti istuu hurmaavan näköisenä koru kaulassaan ja kukka korvan takana pienen matkan päässä. Hän taitaa aavistaa, kenelle Muumipeikko kerää kimppuaan. On ihastuttava hetki, täynnä onnea ja aurinkoa!

Melamiininen muki aukeaa hieman ylöspäin, ja siinä on leveä kuvioitu ulkoreuna. Mukin tilavuus on 3,5 dl. Sen saa yhdistettyä kauniisti muihin Muumi Niityllä -sarjan tuotteisiin. Iloisiin hetkiin ruokapöydässä - sarjasta saa koottua myös ihastuttavan lahjan!

Melamiinimukia ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa. Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Muumimaista iloa, valoa ja raikkautta keittiöön!

Tekniset tiedot

Materiaali melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 3,5 dl
Mitat 8 x 9,5 x 8 cm
Paino 80 g
Tuotenumero 61256420
EAN-koodi 6416550223945