0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Niityllä-vesipullo Muumi Niityllä-vesipullo
  • Muumi Niityllä-vesipullo Muumi Niityllä-vesipullo
  • Muumi Niityllä-vesipullo Muumi Niityllä-vesipullo
  • Muumi Niityllä-vesipullo Muumi Niityllä-vesipullo

MuumiNiityllä-vesipullo

Kuvaus

Lasinen juomapullo, jonka valkopohjaisessa silikonisuojassa on ihastuttan värikäs ja kesäinen muumiaiheinen kuvitus. Muumipeikon poimiessa kukkia runsaalla niityllä, istuu Niiskuneiti kaulakorulla ja kukalla koristautuneena lähistöllä peili kädessään. Pullo on valmistettu lujasta borosilikaattilasista, ja sen voi täyttää sekä kylmillä että lämpimillä nesteillä. Suloisessa pullossa on pieni kantolenkki. Pienille tai isoille Muumifaneille!

Saatavuus: Heti

14,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa on ihastuttavan seesteinen ja valoisa päivä. Taivas on pilvetön, ja kevyt tuuli saa lehdet leijailemaan lempeästi tuulen mukana. Muumipeikko on löytänyt kauniin kukkakedon, jonka kukinnot huumaavat väriloistollaan ja monipuolisuudellaan. Muumipeikko poimii onnellisen näköisenä pieniä kukkia värikkääksi kimpuksi. Niiskuneiti istuu hurmaavan näköisenä koru kaulassaan ja kukka korvan takana pienen matkan päässä. Hän taitaa aavistaa, kenelle Muumipeikko kerää kimppuaan. On ihastuttava hetki, täynnä onnea ja aurinkoa!

Lasinen juomapullo on valmistettu kestävästä ja lujasta borosilikaattilasista, joka kestää sekä kylmät että lämpimät nesteet. Pulloa suojaa valkoinen silikonisuojus, johon on painettu ihastuttavan värikäs ja kesäinen Niityllä-kuvitus. Pullossa on teräksinen korkki, ja korkissa lyhyt kantohihna.

Juomapullo on kätevän kokoinen, ja siinä kulkee juoma helposti mukana päivän erilaisissa hetkissä: töissä, urheiluharrastuksissa, automatkoilla, metsäretkellä tai vaikkapa rannalla. Iloisiin, muumimaisiin hetkiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Borosilikaattilasi, silikoni, teräs
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa
Vetoisuus 4,5 dl
Mitat 7 x 19 x 7 cm
Paino 174 g
Tuotenumero 61256424
EAN-koodi 6416550223921