0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme
  • Muumi Ninni-laukku Lumme Muumi Ninni-laukku Lumme

MuumiNinni-laukku Lumme

Kuvaus

Riemastuttava mustavalkoinen Muumi-mallistoomme kuuluva vuorellinen, paksu ja kestävä puuvilla-canvaslaukku, jossa on Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumipeikosta, Niiskuneidistä, Samusta sekä Haisulista istuskelemassa suurten, houkuttelevien lumpeenkukkien kyydissä. Laukku on malliltaan Ninni, jossa on tukevat kantokahvat, vetoketju, kätevä sisätasku sekä muita yksityiskohtia. Ripaus muumimaista tunnelmaa päivään!

Saatavuus: Heti

34,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Ninni-nimi juontaa juurensa Tove Janssonin kirjoittamasta Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia –teoksesta, jonka päähenkilö on Ninni. Pientä Ninni-tyttöä on kohdeltu kaltoin, ja hän on muuttunut näkymättömäksi. Tarinassa hän löytää tiensä Muumitaloon, ja siellä Muumien lämpöisessä ja ystävällisessä huomassa hän muuttuu jälleen näkyväksi ja löytää paikkansa maailmassa.

Ninni-laukku on kestävää puuvillacanvasta, siinä on musta vuori ja sen sulkimena on vetoketju. Laukun pohja on muotoonommeltua tekonahkaa, joka tekee siitä tukevan. Laukussa on kätevät ja tukevat kantokahvat sekä sisällä vetoketjulla suljettava tasku. Laukussa on tyylikäs tekonahkainen pyöreä Muumi-merkki, joka roikkuu hopeanharmaassa lyhyessä palloketjussa.

Tove Janssonin Viidakkoelämää –sarjakuvassa Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Samu ovat suuren lumpeenkukan kyydissä ja Haisuli on omassaan. Niiskuneidin huomatessa suuren käärmeen, he pakenevat vauhdilla ja piiloutuvat mangrove-metsän suurten juurten suojaan. Lumme-laukun kuosi on kuvitettu sillä piirroksella, jossa käärmettä ei vielä näy, ja tunnelma on seesteinen. Kukat hehkuvat kauniina, ja Toven herkkä kynänjälki erottuu selvästi mustavalkoisesta kokonaisuudesta.

Muumi Ninni-laukkua on mukava kantaa ja se on juuri sopivan kokoinen työtavaroille, kannettavalle tietokoneelle, käsilaukuksi tai reissuun. Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % puuvilla
Pesuohje Pintapesu
Paino 0 g
Tuotenumero 35506115
EAN-koodi 6416844841800

Martinex suosittelee: