Facebook Pixel

Our Sea -pehmo

26,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Ihana Muumi Our Sea -pehmo, jonka korkeus on 24 cm. Muumilla yllään oranssit pelastusliivit, joiden selässä on kuva Muumista uimassa sekä #oursea-teksti. Suloinen Muumi-pehmolelu on osa #OURSEA –kampanjaa. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen Säätiön työhön kampanjan hyväksi.

Muumipeikko on lähdössä merelle. Hän on pukeutunut oranssiin pelastusliiviin, ja solminut sen huolellisesti kiinni. Mahtaakohan Muumipeikko olla lähdössä purjehtimaan – ja minne hän aikoo suunnata? Ottaako hän määränpääkseen majakan, vai aikooko seikkailla kauemmas, merituulista ja tyrskyistä nauttien? Huolehditaan yhdessä Muumien kanssa Itämerestä. Mainio lahjaidea kaikenikäisille muumifaneille!

Pienillä päivittäisillä valinnoilla voi vaikuttaa! Vuonna 2020 tuli kuluneeksi 75 vuotta siitä, kun Tove Jansson julkaisi ensimmäisen Muumi-kirjan. Juhlavuoden kunniaksi käynnistettiin #OURSEA -kampanja yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta Itämeren olosuhteista, kerätä varoja sen puhdistamiseen ja suojeluun sekä näin pelastaa Itämeri myös tuleville sukupolville. Muumi Our Sea -pehmo on osa tätä kampanjaa: jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen säätiölle. Auta Muumeja pelastamaan #MEIDÄNMERI.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero35596016
Materiaalipolyesteri
PesuohjePintapesu
Mitat19 x 24 x 10 cm
Paino0,1 kg
EAN-koodi6416550960161

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>