Facebook Pixel

Our Sea -termospullo valkoinen

19,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti
+

Valkopohjainen teräksinen termospullo, jonka vetoisuus on 5 dl. Termospullo sopii niin kylmille kuin kuumillekin juomille, ja se säilyttää juoman lämpötilan noin 5 tunnin ajan. Termospullon korkissa on puinen päällisosa sekä tukeva kantokahva, jonka saa taitettua sivuun. Termospullo on kuvitettu hillitysti alareunaa kiertävällä Muumi-piirroksella. Juomapullo on osa #OURSEA-kampanjaa. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen Säätiön työhön kampanjan hyväksi.

Kätevä, kauniisti muotoiltu ja viehättävästi Muumin piirroskuvalla koristettu juomapullo sopii myös aikuiseen makuun. Piirroksessa Muumi on painanut huolestuneen näköisenä korvansa maata vasten. Huolehditaan yhdessä Muumien kanssa Itämerestä. Mainio lahjaidea kaikenikäisille muumifaneille!

Pienillä päivittäisillä valinnoilla voi vaikuttaa! Vuonna 2021 tuli kuluneeksi kulunut 75 vuotta siitä, kun Tove Jansson julkaisi ensimmäisen Muumi-kirjan. Juhlavuoden kunniaksi on käynnistettiin #OURSEA-kampanja yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta Itämeren olosuhteista, kerätä varoja sen puhdistamiseen ja suojeluun sekä näin pelastaa Itämeri myös tuleville sukupolville. Muumi Our Sea -termospullo on osa tätä kampanjaa: jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1 € John Nurmisen säätiölle. Auta Muumeja pelastamaan #MEIDÄNMERI.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero61256510
VäriValkoinen
MateriaaliRuostumaton teräs, puu, silikoni
Vetoisuus5 dl
PesuohjeKäsinpesu suositeltavaa
Mitat7 x 22 x 7 cm
Paino0,27 kg
EAN-koodi6416550222917

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>