0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Puutarha-kakkuvuoka Muumi Puutarha-kakkuvuoka
  • Muumi Puutarha-kakkuvuoka Muumi Puutarha-kakkuvuoka
  • Muumi Puutarha-kakkuvuoka Muumi Puutarha-kakkuvuoka

MuumiPuutarha-kakkuvuoka

Kuvaus

Hurmaavan iloinen ja viehättävä sydämenmuotoinen kakkuvuoka, jonka pohjassa on herkkä mustavalkoinen kuvitus Muumien puutarhajuhlista.

Saatavuus: Heti

14,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Muumilaaksossa on puutarhajuhlat. Muumimamma, Pikku Myy, Muumipeikko ja Niiskuneiti nautiskelevat korkeista laseista juhlajuomaa, ja Nuuskamuikkunen soittelee leppoisasti musiikkia. Suuret kukat, kypsät päärynät ja omenat kukkivat kauniisti, ja Muumimamma on leiponut suuren, herkullisen näköisen monikerroksisen kakun. Sinne tänne on kiinnitetty myös ilmapalloja juhlan kunniaksi. Tunnelma on kesäisen onnellinen! Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin juhlien ja puutarhan yksityiskohtien lomassa, ja kuvitus on kuplivan iloinen ja herkkä.

Elämäniloinen ja valloittava kakkuvuoka, jonka kuvitus tuo kesäjuhlatunnelmaa harmaaseenkin päivään. Sen pohjaväri on luonnonvalkoinen ja mustalla piirtyvä kuvitus kertoo Muumien puutarhajuhlista. Sydänvuoka antaa leivonnaisille kauniin muodon ja pinnan. Hiiliteräksisessä vuoassa on ja siinä on tarttumaton pinta, joten leivonnaisten irrottaminen siitä on entistä helpompaa. Leivo sydämellisiä leivonnaisia perheelle tai ystäville!

Tekniset tiedot

Materiaali Hiiliteräs
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Mitat 26 x 5 x 27 cm
Paino 275 g
Tuotenumero 60312132
EAN-koodi 6416550220586