0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Sanna-kukkaro Juhlahetki Muumi Sanna-kukkaro Juhlahetki
  • Muumi Sanna-kukkaro Juhlahetki Muumi Sanna-kukkaro Juhlahetki

MuumiSanna-kukkaro Juhlahetki

Kuvaus

Tyylikäs tummasävyinen Muumi-mallistoomme kuuluva Sanna-mallinen kukkaro. Kolikkopussin mustalla pohjalla toistuu valkoinen Tove Janssonin piirtämä kuvitus Muumien puutarhajuhlista, jonka yksityiskohtia on väritetty lempeän vaaleanpunaisella. Pussukassa on metallinen sulkumekanismi ja riittävästi tilaa kolikoille, rahoille tai pienille aarteille ja tarvikkeille.

Saatavuus: Loppu varastosta

12,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Sanna-nimi juontaa juurensa Tove Janssonin teoksesta "Vaarallinen matka". Siinä Sanna saa uudet silmälasit, jonka jälkeen maailma näyttäytyy hänelle aivan uudenlaisena, hieman jopa pelottavana ja jännittävänä.

Sanna-kukkaro on kestävää puuvillaa. Se on hieman pyöristetty, perinteisen kolikkokukkaron muotoinen ja siinä on sulkimena näppärä nupillinen metallilukko. Kukkaron sivusaumaan on ommeltu Moomin by Martinex -merkki.

Muumilaaksossa on juhlatunnelmaa. Muumipeikko, Niiskuneiti sekä Pikku Myy nautiskelevat juhlajuomaa korkeista laseista. Puutarhaan on sytytetty lyhtyjä, ja siellä täällä on koristeena myös ilmapalloja. Nuuskamuikkusen soitellessa musiikkia, on tunnelma kesäisen onnellinen. Hattivatitkin ihastelevat juhlia kauempaa. Tove Janssonin rakastetut Muumihahmot tulevat kauniisti esiin vaaleanpunaisten yksityiskohtien lomassa, ja kuosina juhlahetki onkin kuplivan iloinen ja herkkä.

Pussukkaan mahtuu näppärästi kolikot, rahat tai vaikka avaimet. Tyyliä ja iloa päivään!

Tekniset tiedot

Mitat 12 x 12 cm
Paino 50 g
Tuotenumero 35506183
EAN-koodi 6416844887518