0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Siskot-muki Muumi Siskot-muki
  • Muumi Siskot-muki Muumi Siskot-muki
  • Muumi Siskot-muki Muumi Siskot-muki
  • Muumi Siskot-muki Muumi Siskot-muki
  • Muumi Siskot-muki Muumi Siskot-muki

MuumiSiskot-muki

Kuvaus

Valkoinen Muumiaiheinen kestävä melamiinimuki, jossa on pinkillä pohjalla kuvat Mymmelistä ja Pikku Myystä sekä suloinen teksti mustalle koristeelliselle taululle kirjoitettuna. Mukiin on myynnissä erillinen kätevä nokkamukikansi. Pienelle tai isommalle siskolle – tai Muumifanille!

Saatavuus: Loppu varastosta

10,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

You seem to be yourself again. Actually, you’re nicer that way, lukee suloisessa koristeellisessa koristetaulussa. Hurmaavassa valkoisessa mukissa on pinkillä pohjalla kaksi erilaista kuvaa Mymmelistä ja Pikku Myystä. Toisessa Mymmeli katselee hieman ehkä otsa kurtussa vauhdikkaan siskonsa perään, kun taas toisessa kuvassa Mymmeli istuu onnellisena paikoillaan ja Pikku Myy seisoo hänen edessään tilannetta hämmästellen. Sisarusrakkaus on monimuotoista, ja vaikka miten välillä ärsyttäisi, on yhteinen side vahvempi kuin mikään muu.

Muumiaiheinen kovempi melamiinimuki, johon voi ostaa kätevän silikonisen nokkamukikannen. Mukia ei saa laittaa mikroon, ja käsinpesu on suositeltavaa.

Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin. Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tekniset tiedot

Materiaali Melamiini
Pesuohje Käsinpesu suositeltavaa, ei mikroon
Vetoisuus 2 dl
Mitat 10 x 7,5 x 7,5 cm
Paino 95 g
Tuotenumero 61275330
EAN-koodi 6416550219894

Yhteensopivia tuotteita: