0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki Muumi Tuu-Tikin joulu -teepurkki

MuumiTuu-Tikin joulu -teepurkki

Kuvaus

Ihastuttava peltinen teepurkki, jonka kuvituksena on jouluisesti kiiltelevä Tove Janssonin Tuu-tikin joulu -alkuperäiskuosi. Teerasiassa on hermeettinen saranallinen kansi, joka pitää teen pidempään tuoreena. Ihana jouluinen lahjaidea muumifaneille tai omaan kotiin!

Saatavuus: Heti

8,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tove Janssonin suunnittelema Tuu-Tikin joulu -kuosi on ihastuttavan täyteläinen. Hersyvä kokonaisuus luo jouluista tunnelmaa lukuisilla yksityiskohdillaan, jossa kynttilät loistavat, joulukoristeet on sommiteltu sinne tänne, Lucia-neito näyttää ihastuttavalta kynttilöineen ja tarjoiluineen, hento lumisade korostaa talvista ajankohtaa ja koristeltu joulupuu sekä lahjapaketit odottavat jo valmiina. Tuu-Tikki istuu tämän kaiken keskellä ihastuneena ja tuijottaa lumilyhdyn suloista valoa. Kauniit kuvat sointuvat kaikki kauniisti yhteen ja luovat kauniin kokonaisuuden.

Teepurkin pohjaväri on musta, ja sen kuvitus on tehty valkoisella ja kiiltelevällä hopeanharmaalla ja kullankeltaisella. Peltiseen kahvipurkkiin mahtuu teepusseja, irtoteetä, pieni piparkakkuvarasto tai sen voi ottaa käyttöön pienten tavaroiden tai herkkujen säilytyspurkkina. Purkin kansi sulkeutuu muovisen tiivisteen avulla hermeettisesti, ja metallinen sarana pitää kannen purkin muassa myös purkin ollessa auki. Ilmatiiviin kannen ja lukon myötä tee tai herkut pysyvät pidempään tuoreena. Purkki tulee pestä käsin ja kuivata huolellisesti. Muumikuosinen rasia sopii ihanasti jouluiseen kotiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Käsinpesu, huolellinen kuivaus
Vetoisuus 5 dl
Mitat 15 x 9,5 x 8 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 61256321
EAN-koodi 6416550221385