0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Tuutikki-olkalaukku Purppurakukka Muumi Tuutikki-olkalaukku Purppurakukka
  • Muumi Tuutikki-olkalaukku Purppurakukka Muumi Tuutikki-olkalaukku Purppurakukka

MuumiTuutikki-olkalaukku Purppurakukka

Kuvaus

Ihastuttavan värikylläinen Muumi-mallistomme uusi olkalaukku, jonka etuosassa on kutsuva kuvitus uudesta Muumi-animaatiosta. Kuosissa on suuria purppuranvärisiä kukkia sekä Niiskuneiti ja Pikku Myy. Laukun takapuoli on yksivärinen musta, jossa lukee Muumipapan ajatus. Kätevässä laukussa on tukeva kantohihna, vetoketjullisia taskuja ja muita yksityiskohtia. Suloista muumimaisuutta päivään! 

Saatavuus: Heti

27,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Laukkumallin Tuutikki-juontaa juurensa Tove Janssonin luomasta hahmosta, joka rakastaa talvea ja asustelee Muumilaaksossa. Tuu-tikki on innostunut, kiinnostunut ja elämänmyönteinen hahmo, jolla on asunaan punavalkoraidallinen paita sekä punainen lakki ja housut.

Tuutikki-laukun Purppurakukka-kuosissa suuret, purppuran eri sävyissä hehkuvat kukat ovat levittäneet terälehtensä, ja näyttävät ihastuttavilta. Ne ovat houkutelleet Pikku Myyn sekä Niiskuneidin luokseen ihastelemaan ja katselemaan niiden väriloistoa. Niiskuneiti on painanut suloisen kukkaseppeleen päähänsä ja katselee ympärilleen: mihin tahansa hän vilkaisee, näkyy toinen toistaan kauniimpia kukintoja. Niiskuneiti kurkistaa itseään myös peilistä: voi miten ihanalta kukkaseppele näyttääkään. Hetki on täynnä huumaavaa tuoksua ja kauneutta! Laukun takapuoli on yksivärinen musta, ja siihen on kirjoitettu Muumipapan viisaus: The world is full of great and wonderful things for those who are ready for them.

Tuutikki-olkalaukkua on mukava kantaa ja se on miellyttävän kokoinen. Laukku on neliön muotoinen, ja siinä on pyöristetyt kulmat. Sen pohja on muotoonommeltu, ja laukun sulkimena on vetoketju, joka sijaitsee sen päällä.  Laukun etu- ja takapuolella on vetoketjulliset taskut, samoin sen sisällä. Laukussa on pitkä säädettävä olkahihna, joka on leveämpää mallia ja tuo näin mukavuutta laukun kantamiseen. Sisäosan saumat on viimeistelty puuvillaisella kanttinauhalla, ja se tekee kassista erityisen kestävän. Laukussa on tekonahkainen, valkoinen Moomin-label.

Laukku sopii moneen tilaisuuteen ja tarkoitukseen – ja se on myös mainio lahjaidea!

Tekniset tiedot

Materiaali 100 % polyamidi
Mitat 18 x 23 x 7 cm
Paino 190 g
Tuotenumero 35506191
EAN-koodi 6416844887594